Friday, August 30, 2013

Taco friday

Ikväll blev det fredagsmys med tacotallrik. Köttfärsen kryddar jag med egen tacokrydda istället för den man köper i butiken som är full av druvsocker, modifierad stärkelse och E-ämnen. Det vill säga full av kolhydrater och gluten. Tortillachips och tomatsalsa gör jag också själv... Renare, och framför allt godare, mat!!

2 comments:

  1. Åh, det åt jag med i går! "Fredagsmys" som det var ;-) Jag gjorde de chipsen som du har här men utan kokosolja och jag la dem även i en burk med samma tacokryddmix när de var varma. Hade dock önskat att de var lite "fettigare" så att kryddmixen jag la dem i på slutet hade fastnat bättre... Dock vääldigt goda att ha med på tacobordet!

    ReplyDelete
  2. Bra tips att krydda de färdiga tortillachipsen! Det ska jag testa nästa gång :)

    ReplyDelete